Rabu, 12 Jun 2013

ASAS SEKSUAL


kali nie bukan entry lucah tapi entry pasal perempuan...pada perempuan perempuan yang sensitif jangan baca okey...lelaki lelaki gatal pun dinasihatkan tutup mata..hehe..masa aku merayau rayau ke dunia blog tadi aku jumpa la satu blog nie..salah satu entry dia agak menarik perhatian aku..jom kita kaji..huhu..
okey,,entry yang pertama pasal perempuan dan kencing berdiri...pelik kan...aku mula mula baca pun macam geli geleman je...terbayang bayang di awangan perempuan kencing berdiri...ish..!tak senonoh..!ada kawan lelaki aku pernah tanya masa kami dalam kereta yang ada lima orang perempuan..

"aku nak tanya,,kalau perempuan kencing berdiri macam mana..?tak bersepah ka..?"...dengan slang penang pekat dia tue..kui kui..aku jawab ape.."kami tak tau sebab kami tak pernah cuba.."wuuuuu~

maka hari nie aku nak jawab soalan dia dengan hujah hujah yanga aku ada...menurut info,,negara negara barat dah femes dah pasal kencing berdiri nie..siap ada RnD lagi untuk cipta alat yang boleh buat kencing korang tak bersepah..nama nya MAGIC CUP..bentuk dia macam corong yang boleh mempertepatkan pancutan korang..haha..macam nak bagi penyepak je ayat aku...



haaaa,,macam tue la bentuk dia..cara nak guna pun dah di explain kan di atas..aku pun terbayang bayang la kan macam mana la benda nie berfungsi..tak melekit lekit ke tangan korang pegang corong tue..hak hak hak..

aku ada pernah dengar orang cakap dulu dulu..perempuan kalau kencing berdiri tak lawas..maksudnya air kencing tue tak keluar habis..hahaha..merepek la..aku rasa aku nak cari la benda nie dekat 7eleven ke...kedai mamak ke..boleh aku bawak jalan jalan letak dalam handbag..mana la tau jalan jauh tiba tiba nak terkencing...time tue pulak takde toilet,,yang ade semak samun je..takkan la korang nak mencangkung dalam semak tue,,gatal pulak ehem ehem nanti..so jalan selamat guna lah magic cup..!wahh..!iklan..haha...agak agak emergency sangat takde benda alah nie,,guna ke kertas saman tue gulung gulung jadi magic cup..haha..


macam seronok je perempuan perempuan nie kan...dekat public pulak tue...kalau la ada dekat malaysia,,habis makcik makcik balik pasar bawak udang ikan segala beratur nak kencing kat sini..haha..

habis cerita pasal benda merepek nie..aku pun jalan jalan lagi dekat blog beliau..jumpa pulak satu lagi alat pelik untuk perempuan..menarik..huhu..nama nya miacup..bukan mia sarah yang comel tue ok...!aku bagi penyepak nanti..haha..mia cup nie macam sejenis cup yang boleh digunakan pada masa perempuan haid atau omputih panggil period..huhu..

cuba korang bayang kan...(bayang kan lagi),,korang mula mula baligh atau datang haid pada umur 12 tahun...sekarang umur dah 22 tahun..sepanjang tempoh tue,,berapa ribu dah korang labur kan beli tuala wanita atau pun pad..?sebulan sekali pulak tue..dah tue,,pakai buang...kalau la pad tue boleh basuh....sepuluh tahun guna sehelai je..haha...geli geli..!

maka,,atas kekreatifan orang orang barat yang dah tak tau nak reka apa,,dorang pun pegi la reka benda nie yang boleh mengubah hidup anda..eceh..!cakap banyak pun tak guna..korang tengok gambar je la...


macam macam warna..menarik kan..haha..ada dua bahagian...bahagian cup dan bahagian penarik atau pemegang...

bahan nye kalau tak silap aku daripada getah..getah jenis apa korang pi tanya mr. google..hehe..cara pakai..?jom jom aku ajar...ready semua..haha..


nape aku cakap jimat...sebab benda alah nie boleh basuh..pastu korang kering kan...pastu pakai balik..haaaa...so beli la banyak banyak arna macam korang beli inner cotton dengan shawl cotton tue..haha..merepek..bayang kan,,kalau ade banyak banyak warna kan menarik..hahaha...bengong..!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KETURUNAN SIAM MALAYSIA.

Walaupun saya sebagai rakyat malaysia yang berketurunan siam malaysia,saya tetap bangga saya adalah thai malaysia.Pada setiap tahun saya akan sambut perayaan di thailand iaitu hari kebesaraan raja thai serta saya memasang bendera kebangsaan gajah putih.

LinkWithin