Jumaat, 28 November 2014

PERANG DI AKHIR ZAMAN TENTERA MALAYSIAL AKAN BERSATU DENGAN TENTERA KAFIR.

Sudah sekian lama Pasukan Perisikan Profesional Brigade Zameer Fisabilillah tidak menulis nota artikel untuk disebarkan secara terbuka memandangkan kami cuma fokus di akaun rahsia kedua sahaja di kalangan ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah. Pemberhentian nota dari kami semenjak bulan april  2013 sudah tentu menimbulkan pelbagai spekulasi di kalangan musuh/golongan pendengki yang mengatakan bahawa kami sudah takut untuk berdakwah di alam maya. Namun, spekulasi itu tidak sedikit pun merisaukan di kalangan para ahli serius kerana kami sentiasa update maklumat terkini di akaun rahsia kedua setiap hari/minggu/bulan. Buat apa kami nak takut pada zionis? Sudah lebih 5 tahun kami menyebarkan penulisan akhir zaman yang bermanfaat dari kami sehingga menyebabkan banyak fanpage kami di BLOCK zionis. Selepas di BLOCK,kami masih tetap meneruskan penulisan maklumat bermanfaat secara terang-terangan dan secara rahsia.

Hari ini,kami tuliskan sebuah lagi nota yang masih segar dipetik dari Pusat Pengkalan Data Brigade Zameer Fisabilillah. Tentera MALAYSIAL bersatu dengan tentera kafir AMERIKA adakan latihan perang menjelang PERANG AKHIR ZAMAN.

Sebelum ini,kami telah tuliskan serba ringkas mengenai ini menerusi fanpage kami,namun terdapat segelintir pihak yang poyo a.k.a pro-UMNgOk ingin mengancam kami dan mengatakan kami sengaja mereka-reka cerita,hari ini kami akan BONGKAR KISAH ini mengenai sejauh manakah kebenaran kisah ini.Sila baca hingga habis dan share kepada rakan-rakan anda……


Kadangkala, anda merasakan bahawa kata-kata saranan kami bahawa negara Malaysia patut ditukar jadi Malaysial itu satu mainan belaka. TETAPI, Sebenarnya,saranan kami itu semestinya ada sebab dan sebab itu hanya dapat difahami dikalangan manusia yang menggunakan MATA HATI untuk memahami bukannya manusia yang menggunakan MATA DAJJAL untuk memahaminya. Salah satu sebabnya di antara 1001 sebab ialah, MALAYSIAL sentiasa menjalin hubungan mesra dengan tentera kafir AMERIKA.  

Maklumat terbaru yang Pasukan Perisikan Profesional Brigade Zameer Fisabilillah terima adalah seramai 280 anggota tentera darat Malaysia dan Amerika Syarikat (US Army) menjalani latihan perang bersama selama 10 hari di Sungai Petani, Kedah yang bermula 17.9.2013.

Eksesais Keris Strike 17/2013 (EKS 17/13) adalah Latihan Pos Pemerintah (CPX) kali kelapan yang dilaksanakan tentera kedua-dua negara kafir iaitu Amerika Syarikat dan Malaysial. EKS 17/13 memberi tumpuan dalam prosedur latihan bersama, aspek logistik, perubatan dan berkongsi pengetahuan serta pengalaman dalam melaksanakan operasi yang kononnya atas dasar pengaman dan kemanusiaan. Objektif latihan dua hala yang dianjurkan setiap tahun ini adalah bagi menjalin hubungan baik dan persefahaman antara tentera kedua-dua negara.Sesiapa yang nak lihat bukti,boleh pergi ke kem tentera sekitar Sungai Petani, Kedah,ok ???Jangan cakap kami sengaja mereka-reka cerita sedangkan cerita ini satu KENYATAAN yang sedang berlaku dan tidak didedahkan oleh media massa.

Majlis pembukaan latihan ini akan disempurnakan oleh Panglima 2 Divisyen Infantri, Mejar Jeneral Datuk Mohd. Shukuri Ahmad di Kem Lapangan Terbang, Sungai Petani.Selain latihan bersama, tentera kedua-dua negara turut menggembleng tenaga menjayakan Projek Jiwa Murni untuk memberi khidmat komuniti kepada penduduk setempat. Kononnya Jiwa Murni lah sangat, padahal tentera Amerika itu bunuh ramai umat Islam di bumi para anbiya, tentera Malaysial pulak boleh join mengadakan latihan bersama tentera Amerika.

Ingatlah,laknat ALLAH itu semakin dekat dan siapa yang celaka pasti akan merasakan laknat itu. Tatkala berita ini diketahui oleh umat Islam di Gaza,sudah tentu mendukacitakan mereka kerana negara Malaysial yang selama ini memberi bantuan kemanusiaan kepada rakyat Gaza, namun sebaliknya Malaysial mempunyai hubungan akrab dengan tentera Amerika dan Israhell..  

Negara Malaysial yang selama ini tidak pernah menghantar tenteranya untuk bersama-sama berjuang menentang tentera kafir di bumi para anbiya, memandangkan tentera Malaysial menyembah buntut tentera kafir Amerika dan Israel.

Negara Malaysial yang selama ini tidak pernah mengadakan latihan ketenteraan bersama mujahid fisabilillah HAMAS kerana tentera Malaysial lebih mengutamakan mengadakan latihan ketenteraan bersama tentera kafir AMERIKA.

Tidak mengapa wahai Malaysial,walau kamu tidak mahu membantu kami, tapi INGAT,Kami ada ALLAH SWT yang akan membantu kami untuk menghancurkan tentera kafir Amerika, Israel dan mungkin tentera kamu juga wahai Malaysial,kerana kamu munafik dan kamu lebih mementingkan hubungan mesra dengan tentera kafir sedangkan kami ini umat Islam di bumi para anbiya kamu abaikan tanpa ada rasa simpati dan sayang sesama umat Islam.ALLAHUAKBAR!!!! ALLAHUAKBAR!!!! ALLAHUAKBAR!!!!

Al-Quran telah MEMBERI AMARAN kepada MALAYSIAL supaya jangan bersatu dengan orang kafir, namun Malaysial tetap memilih jalan hitam menyembah buntut kafir kononnya orang kafirlah yang membantu memajukan ekonomi Malaysial.

Firman Allah SWT yang bermaksud >>> Wahai orang-orang yang beriman! Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai teman rapat, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka teman rapatnya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu mereka itu. Sesungguhnya Allah tidak memberikan petunjuk kepada kaum yang berlaku zalim.Dalam pada itu, engkau lihat orang-orang (munafik) yang ada penyakit dalam hatinya segera berusaha mendampingkan diri kepada mereka (Yahudi dan Nasrani), sambil berkata: “Kami takut bahawa kami akan ditimpa bencana (yang memaksa kami meminta pertolongan mereka)”. Mudah-mudahan Allah akan mendatangkan kemenangan (kepada RasulNya dan umat Islam) atau mendatangkan sesuatu hukuman dari sisiNya (terhadap golongan yang munafik itu), maka sebab itu mereka akan menyesal mengenai apa yang telah mereka sembunyikan dalam hatinya. Dan (telatah kaum munafik itu menjadikan) orang-orang yang beriman berkata: “Adakah mereka ini orang-orang yang bersumpah dengan nama Allah, dengan sebenar-benar sumpahnya, bahawa mereka benar-benar menyertai dan menolong kamu?” Telah gugurlah amal-amal mereka, lalu menjadilah mereka orang-orang yang rugi.Wahai orang-orang yang beriman! Sesiapa di antara kamu berpaling tadah dari agamanya (jadi murtad), maka Allah akan mendatangkan suatu kaum yang Ia kasihkan mereka dan mereka juga kasihkan Dia; mereka pula bersifat lemah-lembut terhadap orang-orang yang beriman dan berlaku tegas gagah terhadap orang-orang kafir, mereka berjuang dengan bersungguh-sungguh pada jalan Allah, dan mereka tidak takut kepada celaan orang yang mencela. Yang demikian itu adalah limpah kurnia Allah yang diberikanNya kepada sesiapa yang dikehendakiNya kerana Allah Maha Luas limpah kurniaNya, lagi Meliputi PengetahuanNya. Sesungguhnya Penolong kamu hanyalah Allah, dan RasulNya, serta orang-orang yang beriman, yang mendirikan sembahyang, dan menunaikan zakat, sedang mereka rukuk (tunduk menjunjung perintah Allah).Dan sesiapa yang menjadikan Allah dan rasulnya serta orang-orang yang beriman itu penolongnya (maka berjayalah dia), kerana sesungguhnya golongan (yang berpegang kepada agama) Allah, itulah yang tetap menang selamanya.Wahai orang-orang yang beriman! Janganlah kamu pemimpinmu terdiri daripada orang-orang yang menjadikan agama kamu sebagai ejek-ejekan dan permainan dari orang-orang yang telah diberikan Kitab sebelum kamu, dan orang-orang kafir musyrik itu, menjadi penolong-penolong dan bertaqwalah kepada Allah, jika kamu benar-benar orang yang beriman. (Surah Al-Maidah,ayat 51-57) 

Firman Allah SWT yang bermaksud >>> Engkau melihat banyak dari mereka menjadikan orang-orang kafir (musyrik) teman rapat mereka. Demi sesungguhnya amatlah buruknya apa yang mereka sediakan bagi diri mereka (pada hari akhirat kelak) iaitu kemurkaan Allah menimpa mereka, dan mereka pula tetap kekal di dalam azab (Neraka). (Surah Al Maa’idah,ayat 080)

Firman Allah SWT yang bermaksud >>> Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang-orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah dia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu) dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu) dan kepada Allah jualah tempat kembali. (Surah Al Imran,ayat 028)

Firman Allah SWT yang bermaksud >>> Mereka suka kalau kamu pula menjadi kafir sebagaimana mereka telah menjadi kafir, maka (dengan yang demikian) menjadilah kamu sama seperti mereka. Oleh itu janganlah kamu mengambil (seorang pun) di antara mereka menjadi teman rapat kamu, sehingga mereka berhijrah pada jalan Allah (untuk menegakkan Islam). Kemudian kalau mereka sengaja berpaling ingkar, maka tawanlah mereka dan bunuhlah mereka di mana sahaja kamu menemuinya dan jangan sekali-kali kamu mengambil (seorang pun) di antara mereka menjadi teman rapat atau penolong. (Surah AnNisaa’,ayat 089)

Firman Allah SWT yang bermaksud >>> (Iaitu) orang-orang yang mengambil orang-orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Tidaklah patut mereka (orang-orang munafik) mencari kekuatan dan kemuliaan di sisi orang-orang kafir itu, kerana sesungguhnya kekuatan dan kemuliaan itu semuanya ialah milik Allah, (diberikannya kepada sesiapa yang dikehendakiNya). (Surah An Nisaa’,ayat 139)

Firman Allah SWT yang bermaksud >>> Wahai orang-orang yang beriman, janganlah kamu mengambil orang-orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Adakah kamu hendak mengadakan alasan yang terang nyata bagi Allah untuk (menyeksa) kamu? (Surah An Nisaa’ ,ayat 144)

Firman Allah SWT yang bermaksud >>> Sesungguhnya Allah hanyalah melarang kamu daripada menjadikan teman rapat orang-orang yang memerangi kamu kerana agama (kamu) dan mengeluarkan kamu dari kampung halaman kamu, serta membantu (orang lain) untuk mengusir kamu dan (ingatlah), sesiapa yang menjadikan mereka teman rapat, maka mereka itulah orang-orang yang zalim. (Surah Al Mumtahanah ,ayat 009)

Ada juga segelintir insan yang komen mengatakan bahawa Malaysia masih aman,namun kami ingin berpesan kepada insan tersebut supaya berhati-hati dengan keamanan yang sedang dikecapi kini kerana…………….. 

Firman Allah SWT yang bermaksud >>> Patutkah penduduk negeri negeri itu (bersedap hati) serta merasa aman daripada kedatangan azab Kami kepada mereka pada malam hari, semasa mereka sedang tidur? Atau patutkah penduduk negeri negeri itu (bersedap hati) serta merasa aman daripada kedatangan azab Kami kepada mereka pada siang hari, semasa mereka sedang leka bermain-main? Patutkah mereka (bersukaria) sehingga mereka merasa aman akan rancangan buruk (balasan azab) yang diatur oleh Allah? Kerana sebenarnya tidak ada yang merasa aman dari rancangan buruk (balasan azab) yang diatur oleh Allah itu melainkan orang-orang yang rugi. [Surah Al-Araf,ayat 97-99]

Walaupun kami tahu ramai yang tertanya-tanya di dalam hati bahawa berita yang kami dedahkan PALSU, namun kami sentiasa kukuhkan nasihat bermanfaat kami pada setiap nota bahawa semua maklumat kami adalah benar dan sentiasa terawal dari akhbar anda. Kami juga selalu menasihatkan kepada semua pada setiap nota kami berkenaan ayat AMARAN iaitu “PERHATIAN!!!Anda DIGALAKKAN membaca setiap maklumat yang kami berikan SEJAK DULU HINGGA KINI supaya anda lebih mudah memahami,Anda juga TIDAK DIGALAKKAN hadir ke sini jika berniat GALAK sekadar mahu MENGALAK komen jijik mengejar populariti. Buruk padahnya sekiranya anda mengganggu kententeraman insan yang sudah lama menetap di zon Brigade Zameer Fisabilillah.” Alhamdulillah,keseluruhan pembaca mematuhi AMARAN yang telah kami berikan. Lihatlah pada setiap nota kami,kebanyakan insan yang hadir lebih suka LIKE berbanding komen merapu dan membantah setiap maklumat dari kami. Cuma ada segelintir individu yang masih degil dan menunjukkan kepoyoannya. Pasukan Perisikan Profesional Brigade Zameer Fisabilillah meninjau sekitar majlis pembukaan Latihan Keris Strike 17/2013 di Kem Lapangan Terbang di Sungai Petani, Kedah pada 17.9.2013 bagi menguatkan hujah kami bahawa “Tentera MALAYSIAL bersatu dengan tentera kafir AMERIKA adakan latihan perang”. Hasil risikan rahsia kami,ternyata tentera kafir sedang bersatu dengan tentera Malaysial mengadakan latihan perang bersama kafir sebelum menjelangnya PERANG AKHIR ZAMAN.

Pasukan Perisikan Profesional Brigade Zameer Fisabilillah iringi nota penuh manfaat ini dengan bukti gambar “Tentera MALAYSIAL bersatu dengan tentera kafir AMERIKA adakan latihan perang menjelang PERANG AKHIR ZAMAN…Al-Quran MEMBERI AMARAN kepada MALAYSIAL …. Brigade Zameer Fisabilillah MEMBONGKAR KEBENARANNYA….” Kami hadiahkan gambar ini kepada semua insan yang sentiasa mengikuti berita dan maklumat terkini dari Brigade Zameer Fisabilillah semenjak lima tahun lepas sehingga kini. Sila klik pada gambar untuk melihat dengan lebih besar lagi.

Pasukan Perisikan Profesional Brigade Zameer Fisabilillah turut menemubual salah seorang rakan kami yang kini telah bersara dari menjadi tentera Malaysial,katanya bahawa tentera Amerika pernah berjumpa dengannya semasa sesi latihan pada dua tahun lepas, kemudian tentera Amerika itu bertanya kepadanya sesuatu di dalam bahasa English iaitu ‘Di mana saya boleh mendapatkan pelacur wanita MELAYU? Kawan saya cakap, di Malaysia ada ramai pelacur Melayu’. Kemudian rakan kami terus berlalu dan mengabaikan soalan tentera kafir Amerika tersebut. Ternyata, hasil dari kisah ini, kesimpulannya, tentera Amerika datang ke Malaysia melakukan latihan perang bersama tentera Malaysial,malahan turut melakukan aktiviti seksual bersama rakyat Malaysial secara senyap-senyap. Nampaknya, mungkin di dalam pemikiran tentera kafir setelah melakukan seksual di Malaysial,mereka merasakan Malaysia bukan lagi TANAH TUMPAHNYA DARAHKU tetapi TANAH TUMPAHNYA DARA,memandangkan ramai dara wanita Melayu di akhir zaman telah diragut tentera kafir secara sukarela di kalangan para pelacur Melayu.

Statement tulisan di atas macam ini,esok masuk muka depan akhbar Malaysia kah? Atau masuk berita TV malam ini? Jika masuk,berapa juta ringgit Malaysia denda yang bakal undang-undang dajjal kenakan terhadap Pasukan Perisikan Profesional Brigade Zameer Fisabilillah atau berapa juta ringgit Malaysia wang jaminan untuk dibebaskan dari tahanan reman yang bakal undang-undang dajjal kenakan terhadap Pasukan Perisikan Profesional Brigade Zameer Fisabilillah???? Ingat, penulisan Pasukan Perisikan Profesional Brigade Zameer Fisabilillah hanya dapat difahami oleh golongan yang menggunakan mata hati untuk memahaminya bukannya golongan yang menggunakan mata dajjal untuk membacanya.

Ikuti sambungan maklumat bermanfaat yang bakal dikupas secara ilmiah dari Pasukan Perisikan Profesional Brigade Zameer Fisabilillah ini menerusi akaun rahsia kedua Brigade Zameer Fisabilillah.

Kepada semua ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah yang telah lama MEMASUKI AKAUN RAHSIA KEDUA KAMI dan MENERIMA MAKLUMAT LUARBIASA AKHIR ZAMAN,sila BACA maklumat terperinci ini di akaun rahsia kedua kami ,SEKARANG. Ada BERITA TERGEMPAR PADA HARI INI!  

Kepada semua ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah,sila pastikan anda tidak ketinggalan membaca sambungan maklumat rahsia ini yang bakal dikupas secara ilmiah. Jangan dedah maklumat itu kepada khalayak ramai kerana khalayak ramai belum bersedia untuk mengetahui Ilmu Akhir Zaman . Anda hanya perlu menyarankan mereka terlebih dahulu menjadi ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah seandainya mereka sudah bersedia ingin mengetahui Ilmu Akhir Zaman.Ingat,ini satu AMANAH.  

Kami dedahkan maklumat yang tidak didedahkan di kaca tv anda, maklumat yang tidak disiarkan di dada akhbar anda...Dunia sudah akhir zaman,jangan lepaskan peluang untuk anda mengetahuinya dengan lebih banyak pendedahan yang bakal kami lakukan.Kami ceritakan kepada anda satu cerita yang jarang diberitahu oleh guru anda semasa di bangku sekolah,amat jarang diberitahu oleh pensyarah anda semasa di IPT,amat jarang diberitahu oleh ustaz/ustazah yang anda kenali,amat jarang dikaji oleh ulamak di sekeliling anda…..  

Anda bakal menyesal sekiranya terlewat mendaftar sebagai ahli Brigade Zameer Fisabilillah...Penyesalan anda telah pun berlaku tahun lepas dan terlalu banyak maklumat rahsia yang kami dedahkan di internet telah digodam oleh zionis dan sekutunya kerana mereka dalam ketakutan di saat kami bongkarkan rahsia-rahsia tersebut.  

Untuk makluman semua,Pasukan Perisikan Profesional Brigade Zameer Fisabilillah akan menghentikan penyebaran ilmu secara terbuka (melalui 4 page dan 4 website Brigade Zameer Fisabilillah) kepada khalayak ramai , sebaliknya kami memilih inisiatif untuk memberi lebih banyak ILMU AKHIR ZAMAN kepada ahli serius sahaja (melalui akaun rahsia kedua milik Brigade Zameer Fisabilillah).

AMARAN !!! Anda sokong UMNO? BN? PAS?PKR? DAP? MCA?MIC?BEBAS? Golkar? Parti Demokrasi Indonesia Perjuangan? Parti Amanat Nasional? Parti Nasional Indonesia? Parti Demokrat Thailand? Atau mana-mana parti lain mengikut negara yang sedang anda menetap kini?  

Itu semua kami tak mahu dengar kerana kami hanya mahu mendengar dari mulut anda ialah anda sokong HAMAS a.k.a. IKHWANUL MUSLIMIN a.k.a. Free Syrian Army a.k.a. BZF a.k.a Al-Qaeda a.k.a ASWJ a.k.a Sunni …  

Jika anda sokong HAMAS a.k.a. IKHWANUL MUSLIMIN a.k.a. Free Syrian Army a.k.a. BZF a.k.a Al-Qaeda a.k.a ASWJ a.k.a Sunni …TAHNIAH diucapkan…..  

Pasukan Perisikan Profesional Brigade Zameer Fisabilillah ingin memberi bantuan subsidi kepada anda semua menerusi BANTUAN EKONOMI SUBSIDI TERUNGGUL (BEST) di Akhir Zaman. Kami tahu, ternyata pentadbiran ejen-ejen dajjal pada masa kini,telah menyebabkan hidup anda makin kesempitan wang, kadar inflasi makin meningkat,kos sara hidup makin meningkat,harga minyak makin meningkat. Justeru itu, Pasukan Perisikan Profesional Brigade Zameer Fisabilillah ingin membantu anda semua dari MALAPETAKA INFLASI yang makin hari makin meningkat di akhir zaman.

Pasukan Perisikan Profesional Brigade Zameer Fisabilillah mulai hari ini telah melancarkan BANTUAN EKONOMI SUBSIDI TERUNGGUL (BEST). Salah satu tujuan subsidi ini wujud ialah, memberi subsidi minyak dan diesel 20 sen kepada semua masyarakat di seluruh dunia. Kelebihan lain sekiranya anda menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah dan mendapat kod keahlian secara sah serta memasuki akaun rahsia kedua, maka anda layak mendapat bantuan subsidi minyak dan diesel setinggi 50 sen seliter. Semenjak kewujudan Pasukan Perisikan Profesional Brigade Zameer Fisabilillah lebih 4 tahun lalu,kami banyak membantu ramai individu keluar dari kelompok MALAPETAKA INFLASI ini. Kini kami mula mengkormesialkan BANTUAN EKONOMI SUBSIDI TERUNGGUL (BEST) kepada mereka yang lebih memerlukannya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KETURUNAN SIAM MALAYSIA.

Walaupun saya sebagai rakyat malaysia yang berketurunan siam malaysia,saya tetap bangga saya adalah thai malaysia.Pada setiap tahun saya akan sambut perayaan di thailand iaitu hari kebesaraan raja thai serta saya memasang bendera kebangsaan gajah putih.

LinkWithin