Rabu, 28 November 2012

PAS CELAKA MINTA BN DAN UMNO KALAH CUBA MINTA BALA KEPADA TUHAN SUPAYA MALAYSIA DI TERIMA MUSIBAH

Pas diibaratkan semakin terdesak sehingga sanggup mendoakan kehancuran saudara seagama bagi mengejar matlamat menawan Putrajaya dalam pilihan raya umum akan datang.
 Bekas Ketua Dewan Pemuda Pas Pulau Pinang, Mohamed Hafiz Mohamed Nordin  berkata, Pas mungkin telah mendapat maklumat terhadap kurangnya sokongan rakyat ke atas parti mereka sehingga sanggup menzahirkan doa berkenaan.
 Tegasnya, sebagai sebuah parti Islam, Pas seharusnya mendoakan pihak-pihak yang dikatakan 'zalim' itu supaya diberi hidayah dan dibukakan pintu hati oleh Allah semoga berubah dan bukannya mendoakan kehancuran mereka.
 "Pas mungkin dalam keadaan terdesak untuk mengekalkan momentum sokongan rakyat kepada mereka. Mungkin Pas telah membuat kajian dan mendapati parti mereka di ambang kekalahan termasuklah di Kelantan.Bagi saya sepatutnya pas sebagai parti islam semalaysia mahu minta bala atau musibah di negara malaysia,ini tidak minta kalahkan umno dan barisan nasional dalam pilihanraya yang akan datang nanti.Pada pendapat saya PAS sebagai parti islam minta bala atau musibah di negara malaysial,PAS adalah satu celaka anak haram tidak minta bala atau musibah di malaysia.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KETURUNAN SIAM MALAYSIA.

Walaupun saya sebagai rakyat malaysia yang berketurunan siam malaysia,saya tetap bangga saya adalah thai malaysia.Pada setiap tahun saya akan sambut perayaan di thailand iaitu hari kebesaraan raja thai serta saya memasang bendera kebangsaan gajah putih.

LinkWithin